ENS TRASLLADEM


Doncs si amics i amigues, els cargols i les seves tires còmiques marxen al blog comicaire, això vol dir que aquest blog seguirà actiu per a que tothom pugui gaudir de les 140 tires còmiques dels cargols però a partir d'ara totes les noves tires còmiques d'aquest webcomic es publicarán en el remodelat blog COMICAIRE, on a més de les aventures cargolines podreu gaudir de molts més continguts i moltes més tires còmiques i vinyetes d'humor gràfic d'en Franchu. 

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra atenció i recordeu que això no acaba, només es trasllada! Cliqueu aquí per veure el blog COMICAIRE

 *********************************************


Pues si amigos y amigas, los caracoles y sus tiras cómicas se van al blog comicaire, esto quiere decir que este blog seguirá activo para que todo el mundo pueda seguir disfrutando de las 140 tiras cómicas de los caracoles pero a partir de ahora todas las nuevas tiras cómicas de este webcomic se publicarán en el restaurado blog COMICAIRE, donde además de las aventuras caracoleras podréis disfrutar de muchos más contenidos y muchas más tiras cómicas y viñetas de humor gráfico de Franchu. 

Muchas gracias a todas y todos por vuestra atención y recordad que esto no termina, ¡sólo se traslada! Haced clic aquí para ver el blog COMICAIRE.

4 comentaris: